• Telefon: +40 761 347 609
  • Email: office@brandish.ro
Ai întrebări?

Termeni si conditii

Introducere

Site-ul www.brandish.ro, denumit in continuare Brandish.ro, este proprietatea companiei S.C Brandish Communication&Marketing SRL, inscrisa in Registrul Comertului sub numarul J/39/1144/2021, CUI 45217612, cu sediul social in Strada Maior Gheorghe Pastia, nr.7, bloc.5, ap.13, Focsani, Vrancea, furnizor de servicii de marketing si publicitate (consultanta marketing si comunicare, strategie de branding, content marketing, content writing, copywriting, campanii de marketing 360, social media management, media planning&buying) si a altor servicii conexe, si poate fi contactata la adresa de email office@brandish.ro si la telefon 0761347609.

Prin utilizarea informatiilor sau a serviciilor oferite pe site-ulBrandish.ro se considera ca utilizatorii au citit, inteles si acceptat integral termenii si conditiile de utilizare ale site-ului impreuna cu Politica de Confidentialitate si Politica de Cookies. In caz contrar, este dreptul acestora de a inceta navigarea pe site-ul www.brandish.ro.

Brandish.ro isi rezerva dreptul de a putea modifica termenii si conditiile fara notificare prealabila, utilizatorul avand obligatia sa verifice eventualele actualizari.

Descrierea serviciului

Site-ul Brandish.ro are ca scop prezentarea serviciilor oferite de compania SC. Brandish Communication&Marketing SRL impreuna cu oferirea, dar fara a se limita la acestea, de informatii, articole, stiri, tendinte din domeniul marketingului si al comunicarii.

Continut si Drepturi de autor

Continutul si materialele acestui site, inclusiv, dar fara a se limita, la texte, imagini, grafice si alte elemente multimedia, apartin Brandish.ro si sunt protejate de legislatia privind drepturile de autor si proprietatea intelectuala.

Materialele prezentate pe Brandish.ro nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, distribuite, vandute sau folosite in scop comercial fara acordul scris, in prealabil, al SC. Brandish Communication&Marketing SRL.

Utilizatorii au dreptul de a distribui continut pe retele sociale sau alte site-uri in scopul recomandarii sau promovarii site-ului Brandish.ro, fara a altera continutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totusi, daca contextul in care sunt facute aceste directionari contravine politicilor SC. Brandish Communication&Marketing SRL sau aduc un prejudiciu imaginii SC. Brandish Communication&Marketing SRL, ne rezervam dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a sterge linkurile respective in termen de 48 de ore de la solicitare.

Utilizatorii au dreptul de a downloada anumite materiale de pe site-ul Brandish.ro, acolo unde se specifica acest lucru (de exemplu studii de caz, ghiduri, template-uri, etc).

Comenzi si Cereri pentru oferte de pret

Comenzile sau cererile de oferta de servicii sau preturi pot fi transmise catre echipa Brandish.ro prin intermediul formularului de contact de pe acest site sau prin telefon. Brandish.ro nu poate fi tras la raspundere sub nicio forma pentru neplaceri sau pierderi cauzate de intarzieri ale transmiterii ofertelor sau a raspunsurilor la aceste oferte sau de furnizarea de catre utilizator a unor informatii incomplete sau incorecte.

In cazul in care Brandish.ro considera o cerere sau o comanda ca fiind incompleta sau incorecta, poate cere detalii suplimentare utilizatorului folosind adresa de e-mail furnizata de acesta sau numarul de telefon sau poate sterge cererea fara nici o instiintare a utilizatorului.

Brandish.ro isi rezerva dreptul de a nu lua in considerare o cerere de oferta in cazul in care aceasta nu este completa si are dreptul de a refuza cereri care contravin politicii companiei sau legislatiei in vigoare.

Confidentialitate

Suntem dedicati protejarii confidentialitatii utilizatorilor nostri. Va rugam sa consultati Politica noastra de confidentialitate  si Politica de cookies pentru informatii detaliate despre cum colectam, utilizam si protejam datele dvs. personale.

Limitarea raspunderii

Prezentarile, informatiile, comentariile, articolele sau comunicatele oferite pe site-ul Brandish.ro nu constituie consultanta pentru investitii, recomandari de tranzactii sau oferte de vanzare concrete.

Brandish.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al informatiilor furnizate. Brandish.ro nu este responsabil, in nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale prezentate pe site.

Brandish.ro nu isi asuma raspunderea, in nici o situatie, pentru nici o dauna, inclusiv, dar fara a se limita, la daune pentru pierderi de profit, intreruperea activitatii, piederea informatiilor, pricinuita direct sau indirect, suferita ca urmare a utilizarii sau a intreruperii utilizarii ori a lipsei regularitatii informatiilor si serviciilor furnizate pe acest site.

Brandish.ro nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele greseli aparute pe site sau pentru orice daune care ar putea aparea de pe urma acestora.

Brandish.ro nu raspunde de continutul grafic si contextual sau de functionalitatea site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica sau actualiza acesti Termeni si Conditii in orice moment, fara notificare prealabila. Va recomandam sa verificati periodic aceasta pagina pentru a fi la curent cu eventualele modificari.

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail office@brandish.ro.

Data ultimei actualizari: Aprilie 2024

    SUNĂ