Într-o lume digitală plină de branduri,
fii un ICON
strategie-branding-beneficii
Povestea ta „Brandished”

Strategie branding

Știai că…?

 • Brandul tău are doar 7 secunde la dispoziție să impresioneze?
 • Peste 60% dintre consumatori declară că trebuie să aibă încredere într-o marcă pentru a lua în considerare achiziția?
 • Aproximativ 70% dintre consumatori iau decizii de cumpărare în funcție de sentimentele legate de un brand?

Așadar, pentru a avea o identitate de brand puternică, autentică, captivantă, diferențiată și bine poziționată în piață, care să atragă consumatorii, să le câștige încrederea și loialitatea și să îi determine să te aleagă în detrimentul concurenței este nevoie de o strategie de branding bine definită. Iar o strategie de branding înseamnă mult mai mult decât o identitate vizuală, un logo sau un slogan.

Strategia de branding înseamnă mult mai mult decât un logo și un slogan

Brandul tău, Strategia noastră!

Dezvoltăm strategii de branding memorabile

Strategia de branding reprezintă un plan strategic conceput pentru a defini, dezvolta și gestiona identitatea și imaginea unui brand cu scopul de a comunica unicitatea sa și de a crea o conexiune durabilă cu publicul țintă. Strategia de branding reprezintă un set de direcții și acțiuni bine gândite pentru a transforma viziunea și valorile brandului într-un pachet coerent și memorabil care să se evidențieze în piață și care să câștige încrederea consumatorilor.

 1. Conform unor studii realizate de Nielsen, 59% dintre consumatori preferă să cumpere produse de la mărci pe care le cunosc și le-au încredințat.
 2. Brandurile coerente pot crește veniturile cu până la 33%.
 3. Conform unui studiu realizat de Interbrand, brandurile care investesc în dezvoltarea unei strategii de branding puternice au avut o performanță superioară pe piață în comparație cu cele care nu au făcut-o.
 4. 70% dintre deciziile de cumpărare ale consumatorilor sunt influențate de experiența și percepția asupra brandului.
 5. Brandurile puternice pot avea prețuri cu până la 20% mai mari decât concurența.
 6. Conform cercetărilor realizate de WPP și Millward Brown, brandurile care reușesc să construiască o relație emoțională cu clienții lor pot obține o creștere de până la 200% a veniturilor.
 7. Peste 90% dintre consumatori au încredere în recomandările de la prieteni și familie atunci când iau decizii de cumpărare, ceea ce subliniază importanța construirii unei reputații solide de brand.

Strategiile de branding bine gândite și implementate influențează profund modul în care consumatorii percep și interacționează cu un brand. Aceste reacții pot ajuta la consolidarea poziției de pe piață și la generarea de succes și creștere pe termen lung.

Diferențiere față de concurență: Într-un mediu de afaceri extrem de competitiv, o strategie de branding distinctă poate ajuta o companie să iasă în evidență și să se diferențieze de concurență.

Credibilitate și Încredere: Când un brand are o poziționare puternică, consumatorii îi acordă încredere, îl percep ca fiind un etalon de calitate și se vor simți mai confortabil în efectuarea achizițiilor.

Loialitate și Angajament: Consumatorii tind să devină loiali unui brand cu notorietate, alegându-l în mod repetat și recomandându-l și altora.

Imagine coerentă, Recunoaștere și Memorabilitate: Un brand bine poziționat este mai ușor de recunoscut și memorat de către consumatori. Logo-ul, culorile și alte elemente distinctive devin repede asociate cu brandul și îl fac să iasă în evidență.

Percepția valorii brandului mai ridicată: Un brand bine poziționat poate stabili prețuri mai mari pentru produsele sau serviciile sale. Consumatorii sunt dispuși să plătească mai mult pentru un brand în care au încredere.

Consolidarea afacerii și îndeplinirea obiectivelor: O strategie de branding bine gândită contribuie la dezvoltarea afacerii prin creșterea vizibilității și notorietății brandului, atragerea de noi clienți și retenția clienților existenți.

Experiență în domeniu: Brandish dispune de o echipă de specialiști cu o experiență solidă în domeniul brandingului. Cu o înțelegere profundă a tendințelor de piață și a comportamentului consumatorilor, suntem pregătiți să dezvoltăm o strategie adaptată nevoilor tale.

Abordare personalizată: Vom colabora strâns cu tine pentru a înțelege valorile, misiunea și viziunea afacerii tale și îți vom dezvolta o strategie de branding personalizată.

Focus pe inovație și creativitate: Suntem dedicați inovației și creativității în fiecare proiect. Vom aduce idei fresh și soluții creative pentru a-ți diferenția brandul în piață.

Abordare integrată: Oferim o gamă completă de servicii, de la strategii de branding până la implementare practică. Astfel, poți beneficia de o abordare integrată și coezivă pentru întregul proces de construcție a brandului tău.

servicii-strategie-brand
Cum îți construim brandul

Strategie Branding by Brandish

1. Audit inițial

Înțelegem viziunea și obiectivele de business ale brandului tău și identificăm punctele forte și cele care necesită îmbunătățiri.

2. Identitate și poziționare

Definim identitatea și stabilim poziționarea brandului tău – analizăm piața, competiția și preferințele consumatorilor, stabilim direcția și scopul pe termen lung al brandului tău, viziunea, misiunea și valorile.

3. Tonul și Vocea de comunicare

Setăm tonul de comunicare și vocea brandului tău – slogan și mesaje autentice și memorabile care să exprime corect esența mărcii tale și care vor fi fundamentul tuturor interacțiunilor cu clienții.

4. Identitate Vizuală

Îți oferim consultanță în crearea logo-ului, a paletei de culori utilizate, a prezentărilor și a altor elemente vizuale care reprezintă brandul tău pentru a-l face original și distinct.

5. Elaborarea strategiei de comunicare

Stabilim mixul comunicațional, canalele de comunicare, instrumentele și modul în care brandul tău trebuie să comunice pe viitor, atât online cât și offline.

6. Consolidare și extindere

Evaluăm constant performanța brandului, ne adaptăm la feedback și identificăm oportunități de extindere și creștere.

Servicii Conexe
servicii agentie marketing - consultanta

Consultanță Marketing

Consultanță Marketing

 • Consolidarea Prezenței Online și Offline
 • Diferențierea față de Concurență
 • Optimizarea Bugetului de Marketing
 • Creșterea Vânzărilor și a Veniturilor
servicii agentie marketing - copywriting

Copywriting

Copywriting

 • Sloganuri, taglines, mesaje de brand
 • Texte Website
 • Bannere, broșuri, pliante, afișe și postere
 • Landing page-uri de vânzare online
servicii agentie marketing - content marketing

Content Marketing

Content Marketing

 • Crește conștientizarea brandului
 • Consolidează autoritatea și expertiza în domeniu
 • Îmbunătățește SEO și vizibilitatea online
 • Engagement și fidelizarea publicului țintă
 • Generează lead-uri și conversii

Suntem prezenți și aici!

Ești pregătit pentru un Top Brand?

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro