Servicii Social Media Management: de la followers la client fidel

Creștere Organică pe Facebook și Instagram: Strategie, Piloni de Conținut, Content Calendar, Realizare și Postare conținut

social-media-management-strategie
Construim personalitatea digitală a brandului tău

Servicii Social Media Management

Știai că statisticile arată că 54% dintre consumatori folosesc social media pentru a căuta produse, iar 71% dintre aceștia iau decizii de cumpărare pe baza feedback-ului pozitiv de pe Facebook și Instagram?
Brandish îți oferă servicii de social media management pentru a crea o experiență captivantă și eficientă pentru publicul tău țintă.
Îți administrăm profilurile de social media, ne ocupăm de strategie și planificăm, creăm și distribuim conținut relevant pentru a crea o comunitate online puternică în jurul brandului tău, pentru a genera engagement, pentru a-ți crește vizibilitatea, relevanța și autoritatea în domeniul tău de activitate și pentru a-ți crește traficul online și vânzările.

Storytelling în postări de Instagram:
îți spunem povestea într-un mod creativ
Comunități online puternice pentru brandul tău

Servicii Social Media Management

Social Media Management reprezintă procesul de planificare, implementare și monitorizare a activităților desfășurate pe platformele de socializare pentru a gestiona și îmbunătăți prezența online a unei afaceri sau a unei persoane.

Social Media Management are ca scop construirea și întreținerea unei relații pozitive și autentice cu audiența, generarea de engagement și creșterea vizibilității și a valorii brandului.

 1. Un studiu realizat de Statista arată că peste 70% dintre companii utilizează platforme de social media pentru a-și crește notorietatea brandului și pentru a ajunge la un public mai larg.
 2. Conform unui raport realizat de Global WebIndex, peste 54% dintre consumatori utilizează social media pentru a găsi produse și servicii, iar 71% dintre aceștia sunt influențați de recenziile și recomandările de pe aceste platforme.
 3. Conform studiului Hootsuite, brandurile care interacționează activ cu utilizatorii pe social media au o creștere de până la 200% a ratei de conversie în comparație cu cele care nu au o prezență activă.
 4. Potrivit unui raport realizat de HubSpot, social media este considerată una dintre cele mai eficiente metode pentru generarea de lead-uri.
 5. Un studiu al eMarketer indică faptul că peste 75% dintre consumatori consideră că interacțiunea cu brandurile pe social media le întărește loialitatea față de acestea.

Creșterea notorietății brandului: Prin gestionarea activă a profilurilor de social media, afacerea devine mai vizibilă, crescând notorietatea și recunoașterea brandului în rândul publicului țintă.

Interacțiunea cu publicul: Social media management permite o comunicare bidirecțională cu clienții și potențialii clienți. Răspunsurile rapide și implicarea activă creează o relație mai apropiată cu publicul.

Creșterea engagementului: Prin publicarea regulată de conținut relevant și captivant stimulezi engagementul utilizatorilor, care poate duce la distribuirea conținutului, atrăgând noi audiențe.

Generarea de lead-uri: Social media poate fi o sursă eficientă de leads. Prin campanii bine targetate și gestionarea strategică a conținutului, compania poate atrage potențiali clienți interesați de produsele sau serviciile sale.

Creșterea traficului pe site: Prin distribuirea constantă de conținut de calitate, social media management poate direcționa traficul către site-ul web, sprijinind obiectivele de conversie și vânzare.

Competitivitatea pe piață: O prezență activă și bine gestionată pe platformele de social media contribuie la poziționarea favorabilă în raport cu concurența.

Raport calitate-cost: Social media management oferă un canal eficient de marketing la un cost relativ redus în comparație cu alte metode tradiționale de promovare.

Strategii Personalizate: Brandish nu aplică o abordare „one-size-fits-all”. Fiecare afacere este unică, iar strategiile noastre de social media sunt adaptate nevoilor și obiectivelor tale specifice.

Creare de Conținut Atractiv: Echipa noastră de experți în social media scrie texte într-un mod captivant, astfel încât să-ți crești interacțiunea cu audiența.

Gestionarea Platformelor Multiple: Nu contează dacă activezi pe Facebook, Instagram, LinkedIn sau alte rețele – noi îți gestionăm prezența pe toate platformele relevante, asigurând coerență și vizibilitate.

Monitorizare și Analiză Constantă: Urmărim performanța campaniilor de social media și furnizăm rapoarte detaliate. Astfel, avem mereu o privire de ansamblu asupra impactului și adaptăm strategiile pentru a atinge obiectivele setate.

social media management beneficii
Conținut Viral:
îți transformăm fanii de pe Facebook
în ambasadori ai brandului
social media management agentie marketing
Pentru branduri care doresc să se conecteze cu publicul lor țintă în era digitală,

Social Media Management este un MUST

 • Există aproximativ 4.74 miliarde utilizatori activi ai rețelelor sociale la nivel global 
 • Timpul mediu petrecut pe rețelele sociale este de aproximativ 2 ore și 29 de minute pe zi.
 • Brandurile care interacționează activ cu utilizatorii pe social media au o creștere de până la 200% a ratei de conversie.
 • Peste 70% dintre utilizatorii de internet sunt mai predispuși să cumpere de la un brand dacă au o experiență pozitivă pe social media.
 • Peste 90% dintre interacțiunile cu branduri pe Instagram se datorează postărilor organice, comparativ cu 8% care sunt rezultatul anunțurilor plătite.
Creștere organică pe Facebook și Instagram fără publicitate agresivă
Conectare autentică și eficientă cu publicul țintă

7 motive pentru care ai nevoie de Servicii de Social Media Management

 1. Creșterea vizibilității și a notorietății brandului
 2. Creșterea engagementului
 3. Interacțiune autentică cu audiența  
 4. Creșterea traficului către site-ul web
 5. Creșterea Vânzărilor și Generare de Leads
 6. Feedback și insight-uri valoroase
 7. Monitorizarea și gestionarea reputației online
social media - Facebook - Instagram

Ce înseamnă Social Media Management
cu Brandish?

Strategie pas cu pas și conținut vibrant

1. Audit

Analizăm sau setăm, după caz, profilurile tale de social media, identificăm puncte tari și puncte slabe, precum și oportunitățile de îmbunătățire.

2. Stabilim obiectivele de social media

Împreună cu tine, vom stabili obiective clare și măsurabile pentru prezența ta pe rețelele sociale. Fie că este vorba despre creșterea numărului de urmăritori, generarea de lead-uri sau sporirea vizibilității, vom crea strategii adaptate nevoilor tale.

3. Strategie de social media

Identificăm și propunem idei de conținut relevant și stabilim frecvența și calendarul postărilor organice sau sponsorizate.

4. Creare de conținut valoros

Echipa noastră de creatori de conținut va dezvolta materiale vizuale și texte care să reflecte identitatea și valorile brandului tău. De la postări zilnice, la conținut pentru campanii speciale, ne asigurăm că fiecare element este atrăgător și relevant.

5. Implementare și postare pe profilurile de social media

Postările și campaniile vor fi implementate în mod strategic pe toate platformele relevante, respectând un calendar editorial bine definit. Vom utiliza cele mai recente tendințe și tehnici pentru a atrage atenția și pentru a păstra interesul publicului tău.

6. Analiză și Optimizare Continuă

Nu ne oprim niciodată din optimizare. Prin analize periodice, identificăm ce funcționează cel mai bine și adaptăm strategiile în consecință.

Servicii Conexe
servicii agentie marketing - content marketing

Content Marketing

Content Marketing

 • Crește conștientizarea brandului
 • Consolidează autoritatea și expertiza în domeniu
 • Îmbunătățește SEO și vizibilitatea online
 • Engagement și fidelizarea publicului țintă
 • Generează lead-uri și conversii
servicii agentie marketing - content writing

Content Writing

Content Writing

 • Educă audiența cu privire la produse, servicii și subiecte relevante
 • Diferențiază brandul și evidențiază punctele forte ale companiei
 • Stimulează distribuirea și viralizarea conținutului pe rețelele sociale
 • Vizibilitate, engagement, optimizare SEO
servicii agentie marketing - strategie branding

Strategie Branding

Strategie Branding

 • Diferențiere față de Concurență
 • Credibilitate și Încredere
 • Loialitate și Angajament
 • Percepția valorii brandului mai ridicată
 • Consolidarea afacerii și îndeplinirea obiectivelor

Suntem prezenți și aici!

Îți construim prezența pe social media!

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro