Servicii Copywriting: Sloganuri memorabile și mesaje eficiente care vând

strategie -copywriting

Servicii Copywriting by Brandish

Tagline-uri memorabile, mesaje eficiente care vând, un avantaj competitiv și un instrument puternic pentru îndeplinirea obiectivelor de marketing și promovare, asta înseamnă copywriting la Brandish.

Indiferent că ai nevoie de texte atractive și convingătoare pentru campanii de publicitate, site-uri web, bannere, machete, postere, afișe, landing page-uri, newslettere, sloganuri sau mesaje de brand, echipa Brandish îți livrează conținut de calitate, original, persuasiv, creativ și care vinde.

La Brandish, fiecare text este elaborat cu atenție și personalizat pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele. Cu o abordare creativă și orientată spre rezultate, echipa noastră de copywriteri te poate ajuta să comunici cu impact și să crești succesul afacerii tale.

Oamenii rețin cu 27% mai multă informație atunci când aceasta este prezentată într-un mod captivant
Precizie. Strategie. Creativitate

Servicii Copywriting

Copywriting-ul sau copy este arta de a scrie texte publicitare care au scopul de a promova un produs, o afacere, o idee sau chiar o persoană. Într-o lume din ce în ce mai digitalizată, copywriting-ul a devenit un instrument crucial pentru succesul companiilor și recunoașterea brandurilor.

Cu texte persuasive, creative și care apelează la emoții, copywritingul atrage atenția clientului, îl păstrează interesat și îl convinge să întreprindă o anumită acțiune (renumitul Call to Action), cum ar fi cumpărarea unui produs, înregistrarea pe un site web sau completarea unui formular.

 1. Un studiu arată că oamenii rețin cu 27% mai multă informație atunci când aceasta este prezentată într-un mod captivant și narativ.
 2. Copywritingul creativ și care include emoții poate influența percepția consumatorilor. Potrivit unui raport de la Nielsen, reclamele care induc emoții puternice au o șansă mai mare de a rămâne în memoria consumatorilor.
 3. Studiile indică faptul că brandurile care transmit prin intermediul publicității mesaje coerente își pot crește veniturile cu până la 33%.
 4. Potrivit unui sondaj realizat de Nielsen, 59% dintre consumatori preferă să cumpere produse de la mărci pe care le cunosc și despre care au văzut reclame.
 5. Conform unui studiu realizat de Unbounce, folosirea unui copywriting eficient poate duce la creșterea ratei de conversie cu până la 113%.

Creșterea Conversiilor: Copywritingul bine realizat poate influența deciziile de cumpărare ale consumatorilor, contribuind astfel la creșterea conversiilor și la generarea de vânzări.

Îmbunătățirea Experienței Utilizatorilor: O comunicare clară și convingătoare prin intermediul copywritingului poate îmbunătăți experiența utilizatorilor pe site-uri web sau pe alte canale online.

Construirea de Relații cu Clienții: Copywritingul poate contribui la crearea unei relații autentice cu clienții prin comunicarea unei voci de brand consistente și prin oferirea de conținut valoros și relevant.

Credibilitate și Recunoașterea Brandului: Mesajele coerente și profesionale transmise prin copywriting pot contribui la construirea credibilității și la consolidarea recunoașterii brandului în piață.

Diferențierea față de Concurență: Un copywriting unic și bine structurat poate evidenția aspectele distinctive ale unui produs sau serviciu față de concurență.

Scriem Mesaje Care Conving: Echipa noastră nu scrie doar cuvinte, ci creează mesaje care conving și atrag. Fie că este vorba despre conținut pentru site, materiale de marketing sau campanii publicitare, ne asigurăm că fiecare cuvânt are un impact puternic.

Copywriting Adaptat Identității Tale de Brand: Înțelegem că fiecare brand are o poveste unică. Prin urmare, abordăm fiecare proiect de copywriting cu o atenție deosebită la identitatea și valorile brandului tău, asigurându-ne că mesajele sunt aliniate cu strategia ta de marketing și de branding.

Mesaje Creative: Echipa noastră abordează fiecare proiect cu o doză mare de creativitate, adăugând unicitate și originalitate fiecărui cuvânt, pentru ca mesajul tău să iasă în evidență.

Înțelegerea Publicului Țintă: Un mesaj eficient este un mesaj adaptat publicului țintă. Înțelegem specificul audienței tale și livrăm conținut care nu doar transmite un mesaj, ci și rezonează cu publicul tău țintă.

Flexibilitate și Diversitate: Indiferent de natura proiectului, suntem pregătiți să abordăm orice domeniu de activitate. De la conținut tehnic la articole de lifestyle sau copy publicitar, avem experiența și cunoștințele necesare pentru a face față oricărei provocări.

 

Copywriting Beneficii

Ce servicii de copywriting livrează Brandish?

Sloganuri, taglines, mesaje de brand

Scriem mesaje creative și puternice care sunt reținute de consumatori.

Texte Website

Scriem conținut captivant și optimizat seo pentru site-ul tău, care informează, spune o poveste și convinge vizitatorii să acționeze.

Storytelling

Scripturi pentru spoturi video și audio, descrieri site web și produse, newslettere.

Bannere și machete publicitare

Punem la dispoziție conținut pentru materialele de promovare (bannere online, postări de social media, machete publicitare).

Email Marketing

Scriem emailuri persuasive care să atragă atenția și să genereze răspunsuri din partea publicului tău țintă.

Prezentări Companie

Realizăm prezentări concise și informative convingătoare pentru a impresiona clienții și partenerii de afaceri.

Broșuri, pliante, afișe și postere

Livrăm conținut pentru o reprezentare așa cum se cuvine în mediul offline.

Landing page-uri de vânzare online

Gândim cele mai bune call to action care atrag și transformă vizitatorii în clenți.

Servicii Conexe
servicii agentie marketing - content writing

Content Writing

Content Writing

 • Educă audiența cu privire la produse, servicii și subiecte relevante
 • Diferențiază brandul și evidențiază punctele forte ale companiei
 • Stimulează distribuirea și viralizarea conținutului pe rețelele sociale
 • Vizibilitate, engagement, optimizare SEO
servicii agentie marketing - content marketing

Content Marketing

Content Marketing

 • Crește conștientizarea brandului
 • Consolidează autoritatea și expertiza în domeniu
 • Îmbunătățește SEO și vizibilitatea online
 • Engagement și fidelizarea publicului țintă
 • Generează lead-uri și conversii
servicii agentie - campanii marketing 360

Campanii de Marketing 360

Campanii de Marketing 360

 • Construirea Conștientizării Brandului
 • Fidelizarea Clienților
 • Consolidarea Poziției Pe Piață
 • Coerență și integrare
 • Maximizarea impactului

Suntem prezenți și aici!

Povestea ta merită să fie spusă cu impact

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro