Servicii content writing: conținut de calitate, original, optimizat SEO

Content_Writing-strategie
Strategic. Versatil. Documentat

Servicii content writing

Pentru a rămâne relevant și competitiv, brandul tău are nevoie de o prezență puternică în mediul digital iar conținutul de calitate este cheia. 

La Brandish, oferim servicii de content writing profesioniste, astfel încât brandul tău să capete relevață, să fie în motoarele de căutare Google și să atragă clienți. 

Scriem articole seo, articole de branding, advertoriale online, articole de blog, comunicate de presă, ghiduri, studii de caz, postări de social media într-un mod original, creativ, bine documentat și optimizat seo pentru ca brandul tău să fie următorul numărul 1 în industria sa.

Conținutul de calitate poate duce la o creștere de până la 6 ori a ratei de conversie
Servicii Content Writing

Cuvinte care atrag atenția, Povești care vând

Scopul principal al content writingului este să ofere informații utile și captivante publicului, să îl educe și să îl inspire, având ca scop construirea de relații solide între brand și consumatori.

Acest conținut poate include o varietate de forme: articole seo, advertoriale, articole de blog, postări de social media, infografice, videoclipuri, podcast-uri, ghiduri sau studii de caz sau ebook-uri.

Este important ca acest conținut să fie adaptat intereselor și nevoilor specifice ale publicului țintă, să ofere valoare reală și să fie distribuit prin canalele potrivite, cum ar fi propriul site, rețelele sociale, newslettere sau site-uri externe.

 1. Un conținut bine optimizat pentru motoarele de căutare (SEO) crește vizibilitatea în mediul online și atrage traficul organică (Sursa: BrightEdge).
 2. 60% dintre consumatori afirmă că un conținut de calitate le influențează decizia de a cumpăra, subliniindu-se astfel legătura directă dintre conținut și conversie (Sursa: Content Marketing Institute).
 3. Peste 70% dintre consumatori preferă să interacționeze cu un brand printr-un conținut relevant în loc de reclame tradiționale (Sursa: Content Marketing Institute).
 4. 82% dintre consumatori consideră că un conținut personalizat le crește loialitatea față de o marcă (Sursa: Demand Metric).
 5. Postările cu un conținut bogat în informații generează de 3 ori mai multe click-uri și distribuiri pe social media decât postările care nu oferă valoare (Sursa: HubSpot).
 6. 74% dintre oameni sunt influențați în deciziile lor de cumpărare de către conținutul pe care îl văd pe rețelele de socializare (Sursa: Sprout Social).
 7. 94% dintre consumatori sunt mai predispuși să aibă încredere într-un brand dacă acesta oferă conținut informativ și educativ (Sursa: Nielsen).
 8. Companiile care publică conținut regulat au șanse mai mari de a obține mai multe lead-uri și venituri în comparație cu cele care nu investesc în conținut (Sursa: HubSpot).
 9. Conținutul de calitate poate duce la o creștere de până la 6 ori a ratei de conversie (Sursa: Aberdeen Group).

Vizibilitate: Crearea de conținut relevant și optimizat ajută la îmbunătățirea poziționării în rankingul motoarelor de căutare, crescând vizibilitatea brandului în mediul online.

Credibilitate și Încredere: Furnizarea de conținut valoros și educativ demonstrează faptul că brandul are expertiză și autoritate în domeniul de activitate, fapt ce consolidează încrederea consumatorilor în brand.

Engagement și Fidelizare: Prin furnizarea constantă de conținut util și interesant, brandurile pot implica publicul și pot dezvolta relații pe termen lung, fidelizându-i.

Creșterea Vânzărilor: Conținutul relevant poate atrage clienți potențiali care pot deveni consumatori ai brandului.

Diferențiere față de Competiție: Un conținut bine pus la punct și unic poate să evidențieze brandul în fața concurenței și poate să-l diferențieze în mintea consumatorilor.

Conținut optimizat SEO: Echipa noastră include specialiști SEO care integrează cu pricepere cuvintele cheie relevante și practici de optimizare pentru motoarele de căutare pentru a maximiza vizibilitatea conținutului tău în mediul online.

Focus pe Conținut Valoros: La Brandish, scriem conținut original, cu adevărat valoros și relevant. De la articole de blog, advertoriale, articole de seo nativ și comunicate de presă, până la studii de caz, infografice sau postări în social media, oferim conținut care nu doar atrage atenția, ci și aduce valoare reală audienței tale.

Flexibilitate și Varietatea tipurilor de conținut: Indiferent că ai nevoie de conținut pentru blog, pentru paginile de social media sau articole seo, articole de branding sau comunicate de presă, Brandish acoperă o gamă largă de nevoi. Suntem flexibili și pregătiți să oferim diversitate în tipurile de conținut create.

Focus Pe Obiectivele Tale: Înainte de a începe orice proiect, stabilim împreună cu tine obiectivele specifice. Fie că este vorba de creșterea traficului, de consolidarea autorității de brand sau de generarea de lead-uri, conținutul nostru este orientat către atingerea acestor obiective.

Content-Writing-Beneficii
Peste 70% dintre consumatori preferă să interacționeze cu un brand printr-un conținut relevant în loc de reclame tradiționale
Redactare articole seo
Știai că...?
 • 94% dintre consumatori sunt mai predispuși să aibă încredere într-un brand dacă acesta oferă conținut informativ și educativ?
 • Conținutul de calitate poate duce la o creștere de până la 6 ori a ratei de conversie?
 • Conținutul original atrage 3 ori mai mulți vizitatori decât conținutul duplicat?
 • 82% dintre consumatori consideră că un conținut personalizat le crește angajamentul față de o marcă?

82% dintre consumatori consideră că un conținut personalizat le crește engagementul față de o marcă

5 motive să optezi pentru servicii de Content Writing

 1. Vizibilitate
 2. Credibilitate și Încredere
 3. Engagement și Fidelizare
 4. Creșterea Vânzărilor
 5. Diferențiere față de Competiție
Seo content writing

Servicii content writing oferite de Brandish

Articole seo

Conținutul SEO este optimizat pentru motoarele de căutare și include cuvinte cheie relevante pentru a spori vizibilitatea în mediul digital. Acest tip de articol este crucial pentru clasarea mai bună în rezultatele de căutare.

Articole de blog

Articolele de blog sunt esențiale pentru SEO și oferă o modalitate excelentă de a oferi informații valoroase audienței tale. Ele pot acoperi o gamă largă de subiecte relevante pentru industria ta.

Advertoriale

Advertorialele sunt o combinație între publicitate și conținut editorial, având scopul de a atrage publicul țintă și de a crește vânzările într-un mod optimizat.

Comunicate de presă

Informații despre evenimente, lansări de produse sau alte subiecte relevante pentru compania care emite comunicatul de presă.

Descriere de produse și servicii

Descrieri relevante și optimizate seo pentru produsele și serviciile de pe pagina ta web.

Postări de social media

Crearea de conținut atractiv pentru platformele de socializare, aspect esențial pentru a menține o prezență activă și pentru a spori interacțiunea cu audiența.

Servicii Conexe
servicii agentie marketing - content marketing

Content Marketing

Content Marketing

 • Crește conștientizarea brandului
 • Consolidează autoritatea și expertiza în domeniu
 • Îmbunătățește SEO și vizibilitatea online
 • Engagement și fidelizarea publicului țintă
 • Generează lead-uri și conversii
servicii agentie - social media

Social Media Management

Social Media Management

 • Creșterea notorietății brandului
 • Creșterea engagementului
 • Generarea de lead-uri
 • Creșterea traficului pe site
servicii agentie marketing - copywriting

Copywriting

Copywriting

 • Sloganuri, taglines, mesaje de brand
 • Texte Website
 • Bannere, broșuri, pliante, afișe și postere
 • Landing page-uri de vânzare online

Suntem prezenți și aici!

Hai să îți scriem conținutul perfect!

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro