Vizibilitate, Autoritate, Credibilitate,
Ranking, Lead-uri și Conversii
Strategie-content-marketing-Brandish
Strategie + Content Writing

Servicii Content Marketing

O strategie de content marketing eficientă nu este doar despre a scrie și despre a publica articole sau postări pe rețelele de socializare. Este despre a crea un plan concret prin care să oferi conținut relevant, valoros și captivant care să atragă și să fidelizeze audiența, să crească vizibilitatea brandului, să genereze leads și să contribuie la creșterea afacerii pe termen lung.

O strategie de content marketing bine pusă la punct are de asemenea un rol extrem de important în obținerea de brand awarness, creșterea traficului organic pe site și o mai bună indexare în motoarele de căutare.

Strategia de content marketing este un instrument vital pentru construirea și menținerea relațiilor cu clienții, consolidarea autorității în domeniul în care activezi și în crearea unei comunități în jurul brandului.

Ce îți oferim?
Servicii de content marketing de creștere organică și un conținut original și optimizat seo

Articole originale. Optimizate SEO

Planificăm, scriem și publicăm conținut de calitate

În primul rând, este necesar să stabilim că o strategie de content marketing nu înseamnă doar să scrii articole, advertoriale sau diverse materiale despre compania, brandul sau serviciile tale.

Content marketingul sau marketingul prin conținut reprezintă o strategie de marketing digital care definește modul în care o organizație va crea, gestiona și distribui conținut pentru a atinge obiectivele de marketing și comunicare.

Această strategie este elaborată în conformitate cu viziunea, misiunea și valorile brandului și este adaptată pentru a îndeplini nevoile și preferințele publicului țintă.

Scopul principal al content marketingului este să ofere conținut și informații utile și captivante publicului, să îi educe și să îi inspire, conducând în cele din urmă la construirea de relații solide între brand și consumatori.

Iar acest conținut, numit și content writing, poate include o varietate de forme: articole, bloguri, postări pe social media, infografice, videoclipuri, podcast-uri, ghiduri, studii de caz, ebook-uri.

Este extrem de important ca acest conținut să fie adaptat la interesele și nevoile specificului public țintă, să ofere valoare reală și să fie distribuit prin canalele potrivite, cum ar fi site-ul propriu și site-uri externe, rețelele sociale sau newslettere.

 1. Conform Content Marketing Institute, 70% dintre specialiștii în marketing afirmă că prin content marketing au crescut gradul de conștientizare asupra mărcii.
 2. Potrivit HubSpot, companiile care publică mai mult de 16 articole pe lună obțin de 3,5 ori mai mult trafic web decât cele care publică între 0 și 4 articole pe lună.
 3. Un raport al Demand Metric spune că serviciul de content marketing costă de 62% mai puțin decât metodele tradiționale de marketing și aduce de 3 ori mai multe lead-uri.
 4. Potrivit Statista, peste 50% dintre consumatori consideră că blogurile sunt o sursă importantă pentru luarea deciziilor de cumpărare.
 5. Date statistice arată că 84% dintre consumatori au cumpărat produse sau servicii după ce au citit conținut generat de alți consumatori (recenzii, testimoniale, etc.).
 6. Companiile cu o strategie de content marketing eficientă au rate de conversie de aproximativ 6 ori mai mari decât cele care nu au o astfel de strategie.

Creșterea Vizibilitatății: Conținutul de calitate atrage atenția și păstrează vizitatorii pe site-ul tău, crescând șansele de conversie.

Consolidarea Autorității și Credibilității: Livrarea de informații valoroase și relevante demonstrează expertiza și autoritatea în domeniul tău.

Generarea de Leads și Conversii: Un conținut bine direcționat și plasat poate genera potențiali clienți și poate transforma vizitatorii în clienți.

Creșterea traficului Organic și optimizare SEO pentru motoarele de căutare: Un conținut optimizat pentru motoarele de căutare crește vizibilitatea și clasarea în rezultatele căutărilor.

Creează o Comunitate Loială: Conținutul valoros încurajează engagementul și construiește o comunitate loială în jurul brandului tău.

Strategie personalizată: Vom dezvolta o strategie de content marketing personalizată, adaptată obiectivelor și valorilor afacerii tale.

Optimizare pentru motoarele de căutare (SEO): Brandish pune un accent deosebit pe optimizarea conținutului pentru motoarele de căutare. Vom utiliza cuvinte cheie relevante și tehnici SEO pentru a crește vizibilitatea brandului tău online și pentru a atrage mai mult trafic.

Diversitate de tipuri de conținut: De la articole seo, advertoriale și bloguri, la infografice, videoclipuri și conținut pentru social media, Brandish oferă o varietate de tipuri de conținut. Astfel, brandul tău poate ajunge la diverse segmente de public și poate transmite mesaje în mod creativ și optimizat.

Consistență și coerență: Un plan de content marketing eficient necesită consistență și coerență. Brandish se angajează să ofere un flux constant de conținut relevant și de calitate, menținând o identitate de brand coerentă și consolidând relația cu audiența ta.

Promovare pe canalele potrivite: Vom identifica canalele de comunicare potrivite pentru conținutul tău și vom dezvolta strategii de promovare eficiente. Astfel, mesajele tale vor ajunge la publicul țintă în locurile potrivite.

Echipă dedicată și proactivă: Având o echipă dedicată și proactivă, vei beneficia de suport constant și de idei inovatoare pentru a-ți diferenția brandul în peisajul competitiv. 

Content Marketing-Beneficii
Companiile cu o strategie de content marketing eficientă au rate de conversie de 6 ori mai mari
Marketing prin conținut-Brandish

De ce ai nevoie de Servicii de Content Marketing?

 • 93% dintre marketeri utilizează content marketingul în strategiile lor de marketing digital.
 • 75% dintre utilizatorii de internet evită reclamele și se concentrează pe consumul de conținut util și informativ.
 • Companiile care au un blog generează cu 67% mai multe lead-uri decât cele care nu au blog.
 • Serviciul de content marketing costă de 62% mai puțin decât metodele tradiționale de marketing și aduce de 3 ori mai multe lead-uri.

Serviciile de content marketing costă de 62% mai puțin decât metodele tradiționale de marketing

Cel puțin 5 motive să integrezi Content Marketing în strategia ta de comunicare

 1. Optimizarea SEO și Creșterea Traficului Organic
 2. Consolidarea Autorității și Credibilității
 3. Creșterea Engagementului și a Interacțiunii
 4. Creșterea traficului către site-ul web
 5. Generarea de Lead-uri și Conversii
Strategie de conținut

De ce să alegi Brandish pentru servicii de content marketing?

Îți oferim un plan concret despre teme de conținut, canale de comunicare, calendar editorial

1. Analizăm publicul tău țintă și stabilim obiective clare de content marketing

Identificăm consumatorii, le analizăm comportamentul și preferințele. Stabilim obiective clare de content marketing: creșterea traficului, generarea de lead-uri și conversii, notorietatea brandului.

2. Stabilim strategia de conținut

Elaborăm o planificare strategică pentru conținutul tău care va include tipuri de conținut necesare, frecvența de publicare și calendarul editorial.

3. Setăm o listă cu tipurile de conținut relevante pentru afacerea ta

Stabilim ce tipuri de conținut sunt necesare: articole seo, articole de branding, articole de blog, advertoriale, postări în social media, studii de caz.

4. Identificăm și selectăm temele de comunicat:

Identificăm temele de conținut pe care ar trebui să le abordezi, specifice pentru industria ta și interesele consumatorilor tăi și optimizăm conținutul pentru seo.

5. Selectăm canalele pentru distribuția și promovarea contentului

Stabilim ce tipuri de canale sunt potrivite pentru a publica conținutul tău: blog, site-uri externe, social media, influenceri.

6. Planificăm un calendar editorial și scriem conținut

Planificăm un calendar editorial bine structurat pentru publicarea conținutului în funcție de evenimente, sezoane sau trenduri relevante. În final scriem conținut valoros, original și optimizat seo.

Servicii Conexe
servicii agentie marketing - copywriting

Copywriting

Copywriting

 • Sloganuri, taglines, mesaje de brand
 • Texte Website
 • Bannere, broșuri, pliante, afișe și postere
 • Landing page-uri de vânzare online
servicii agentie marketing - content writing

Content Writing

Content Writing

 • Educă audiența cu privire la produse, servicii și subiecte relevante
 • Diferențiază brandul și evidențiază punctele forte ale companiei
 • Stimulează distribuirea și viralizarea conținutului pe rețelele sociale
 • Vizibilitate, engagement, optimizare SEO
servicii agentie marketing - media planning-buying

Media Planning&Buying

Media Planning&Buying

 • Eficiență și Optimizarea costurilor de publicitate
 • Măsurare Performanței Articolelor Publicate 
 • Acces la cele mai importante site-uri din România  
 • Sinergie în strategia de comunicare

Suntem prezenți și aici!

Vrei notorietate,
mai mult trafic și un ranking mai bun?

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro