360 de grade de Impact!
Campanii Marketing 360 integrat,
de la concept la execuție

Campanii-marketing-360-Beneficii
Concept. Strategie. Execuție

Descoperă puterea campaniilor integrate de marketing

La Brandish îți punem la dispoziție idei personalizate, puternice și creative pe care le vom dezvolta și implementa în campanii de marketing 360, indiferent că vizezi lansarea unui produs sau serviciu, creșterea vânzărilor, consolidarea brandului sau atragerea unui public nou.

Fie că ai nevoie de o campanie de marketing de lansare, de notorietate, de rebranding sau campanii punctuale de creșterea vânzărilor și de loializare, îți oferim cele mai bune și creative soluții de campanii integrate de marketing.

De la propunerea conceptului, la dezvoltarea strategiei și la implementarea campaniei, Brandish lucrează pentru tine într-un mod eficient și creativ astfel încât să atragi publicul țintă și să îți optimizezi eficiența de comunicare și profitul.

Soluții creative pentru campanii de marketing 360

Leads. Vânzări. Fidelizare

Experiență de brand pe canale multiple

O campanie marketing reprezintă o serie coordonată de acțiuni și tactici desfășurate de o companie cu scopul de a atinge un obiectiv specific de marketing sau de afaceri. Aceste campanii sunt planificate și implementate pentru a promova produse sau servicii, pentru a dezvolta conștientizarea de marcă, pentru a atrage clienți, pentru a genera vânzări sau pentru a obține noi lead-uri.

O campanie de marketing 360 reprezintă o modalitate eficientă de promovare care implică utilizarea tuturor canalelor pe care o companie le are la dispoziție, atât online cât și offline.

Aceasta poate implica o varietate de instrumente și canale, cum ar fi publicitatea online și offline, email marketing, social media, optimizarea motoarelor de căutare (SEO), content marketing, relații publice, evenimente sau sponsorizări.

Campaniile de marketing pot varia în funcție de complexitate și de durată: campanii pe termen scurt, cum ar fi o ofertă specială de sezon sau o campanie de publicitate pentru un eveniment, sau campanii pe termen lung, cum ar fi o campanie de notorietate care se derulează pe mai mulți ani.

Indiferent de obiectivele specifice sau de durata lor, campaniile de marketing joacă un rol important în eforturile de promovare și dezvoltare a afacerii, ajutând companiile să se conecteze cu publicul lor țintă și să atingă rezultatele dorite.

 1. Peste 80% dintre companii au observat o îmbunătățire semnificativă a gradului de notorietate al brandului lor prin implementarea campaniilor de marketing 360°.
 2. Campaniile integrate contribuie la consolidarea relației cu clienții existenți, cu o creștere a ratei de retenție cu aproximativ 20%.
 3. Conform unui studiu realizat de Adobe, companiile care investesc în campanii de marketing digital au raportat o creștere a veniturilor cu 2,8 ori mai mare decât cele care nu au adoptat astfel de strategii.
 4. Conform unui studiu realizat de HubSpot, companiile care investesc în strategii și campanii de marketing 360 înregistrează, în medie, o creștere de 45% a vânzărilor în decurs de 6 luni.
 5. Companiile care utilizează strategii de marketing bine puse la punct pot avea o creștere de până la 54% în generarea de lead-uri.

Creșterea Vânzărilor: O campanie de marketing bine pusă la punct poate conduce la o creștere semnificativă a vânzărilor. Prin intermediul diverselor canale de comunicare, afacerea ta poate ajunge la un public extins și poate să genereze interes și cerere pentru produsele sau serviciile tale.

Construirea Conștientizării Brandului: Prin intermediul campaniilor de marketing 360, poți să-ți faci cunoscut brandul și să creezi o imagine puternică în mintea consumatorilor. Consistența și mesajele memorabile contribuie la construirea unei identități de brand recunoscute și apreciate.

Generarea de Lead-uri: Campaniile de marketing pot servi drept sursă importantă de generare a lead-urilor. Prin intermediul strategiilor bine gândite, poți atrage potențiali clienți și să-i transformi în clienți loiali.

Fidelizarea Clienților: Comunicarea constantă și eficientă cu clienții existenți prin intermediul campaniilor de marketing poate contribui la consolidarea relației și la creșterea gradului de loialitate. Ofertele speciale, evenimentele și conținutul de calitate pot menține clienții implicați și satisfăcuți.

Adaptarea la Schimbări de Piață: Campaniile de marketing și comunicare sunt esențiale pentru a rămâne relevanți și competitivi pe piață. Ele permit afacerii tale să se adapteze la schimbările de preferințe ale consumatorilor și să răspundă la evoluțiile din industrie.

Educarea Publicului: Uneori, clienții pot să nu fie conștienți de produsele sau serviciile inovatoare pe care le oferi. Campaniile de marketing pot fi folosite pentru a educa publicul cu privire la avantajele și caracteristicile unice ale ofertei tale.

Consolidarea Poziției Pe Piață: Prin promovarea continuă și mesaje strategice, campaniile de marketing contribuie la consolidarea poziției afacerii tale pe piață. Acest lucru poate influența deciziile consumatorilor și poate crea o impresie puternică în mintea acestora.

Campanii de marketing personalizate: Punem la punct strategii de marketing personalizate, adaptate nevoilor tale specifice. Indiferent dacă vizezi creșterea vânzărilor, consolidarea brandului sau atragerea unui public nou, vom dezvolta și implementa campanii de comunicare care să se potrivească obiectivelor tale.

Creație și Conținut de Calitate: Conținutul de calitate este inima oricărei campanii reușite. Echipa noastră de specialiști în conținut, copywriting și social media management lucrează împreună pentru a crea mesaje de brand, povești captivante și conținut care să rămână în mintea publicului tău țintă.

Măsurare și Optimizare Constantă: Campaniile de marketing trebuie să fie flexibile și adaptabile. Brandish nu numai că livrează rezultate, dar monitorizează constant performanța și optimizează strategiile în timp real. Astfel, te asigurăm că resursele tale sunt întotdeauna direcționate către canalele care aduc cel mai mare impact.

Campanii-marketing-integrat
Companiile care utilizează strategii de marketing bine puse la punct pot avea o creștere de până la 54% în generarea de lead-uri
campanii-marketing

Impactul campaniilor de marketing 360?

 • Campaniile de marketing 360 oferă o creștere a memorabilității brandului cu 90% în comparație cu cele care utilizează un singur canal.
 • Peste 50% dintre consumatori aleg să cumpere produse de la branduri care se promovează pe mai multe canale.
 • Campaniile integrate contribuie la consolidarea relației cu clienții existenți, cu o creștere a ratei de retenție cu aproximativ 20%.
 • Peste 80% dintre companii au observat o îmbunătățire semnificativă a gradului de notorietate al brandului prin implementarea campaniilor de marketing 360°.
Brand Awarness. Fidelizare. Vânzări

6 beneficii ale Campaniei de Marketing 360

 1. Brand Awareness
 2. Maximizarea Expunerii
 3. Consolidarea Poziției Pe Piață  
 4. Fidelizarea Clienților
 5. Generarea de Lead-uri
 6. Creșterea Vânzărilor
servicii-promovare

Ce tipuri de campanii de marketing
îți punem la dispoziție?

Campanii de lansare

Ai lansat un nou produs sau serviciu? Noi te putem ajuta să îl promovezi și să generăm interesul publicului, astfel încât să îți crești vânzările.

Campanii de imagine

Vrei ca audiența ta să te asocieze cu o emoție, un beneficiu sau o valoare? Construim cea mai ingenioasă campanie de imagine pentru brandul tău.

Campanii de notorietate și branding

Ești la început pe piață? O campanie de marketing care are ca obiectiv creșterea vizibilității te va face cunoscut potențialilor tăi clienți.

Campanii de rebranding

Schimbări de nume, logo sau produse? O campanie de rebranding bine gândită va readuce brandul tău în atenția consumatorilor.

Campanii de fidelizare

Concursuri, vouchere și alte strategii pentru a-ți păstra clienții loiali și implicați în experiența ta de brand.

Campanii punctuale

Campanii de Black Friday, Back to School, de Crăciun, de Paște sau diverse alte promoții desfășurate de compania ta.

Servicii Conexe

servicii agentie marketing - consultanta

Consultanță Marketing

Consultanță Marketing

 • Consolidarea Prezenței Online și Offline
 • Diferențierea față de Concurență
 • Optimizarea Bugetului de Marketing
 • Creșterea Vânzărilor și a Veniturilor
servicii agentie marketing - copywriting

Copywriting

Copywriting

 • Sloganuri, taglines, mesaje de brand
 • Texte Website
 • Bannere, broșuri, pliante, afișe și postere
 • Landing page-uri de vânzare online
servicii agentie marketing - strategie branding

Strategie Branding

Strategie Branding

 • Diferențiere față de Concurență
 • Credibilitate și Încredere
 • Loialitate și Angajament
 • Percepția valorii brandului mai ridicată
 • Consolidarea afacerii și îndeplinirea obiectivelor

Suntem prezenți și aici!

Hai să implementăm o campanie eficientă de marketing integrat

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro