Servicii Consultanță Marketing: compania ta și expertiza noastră=posibilități multiple de creștere

Servicii-consultanta-marketing
Audit. Obiective. Strategie de Promovare

Servicii Consultanță Marketing pentru Branduri de TOP

Serviciile de Consultanță Marketing și Comunicare oferite de experții Brandish acoperă toate aspectele esențiale pentru construirea și consolidarea unei prezențe puternice a brandului tău pe piață și reprezintă o sursă importantă de know how pentru întreaga ta echipă.

De la analiza pieței, a competitorilor și a publicului țintă și până la stabilirea celor mai bune strategii și tactici de marketing și comunicare atât în online cât și în offline, experții Brandish aduc valoare adăugată companiei tale, îți economisesc resurse și îți oferă un plan concret despre cum să îți îndeplinești cu succes obiectivele de afaceri, de marketing și de comunicare.

Planuri și strategii de marketing personalizate pentru succesul afacerii tale
Servicii Consultanță Marketing Brandish

Strategie planificată, Rezultate tangibile

Consultanța de marketing și comunicare reprezintă un parteneriat strategic între o agenție de consultanță externă și o companie cu scopul de a dezvolta și implementa strategii eficiente pentru atingerea obiectivelor de marketing și comunicare. 

Colaborarea cu Brandish pe partea de servicii consultanță de marketing implică o analiză profundă a nevoilor și obiectivelor companiei tale și îți oferim soluții personalizate, creative și orientate către succesul tău pe termen lung. De asemenea, experții Brandish îți pun la dispoziție informații prețioase și aduc insight-uri și know how în ceea ce privește domeniul marketingului pentru întreaga ta echipă.

 1. Consultanții îți pun la dispoziție o expertiză bogată și diversificată, asigurând o abordare complexă și eficientă astfel încât afacerea ta să crească.
 2. Obții o perspectivă obiectivă asupra afacerii tale, consultanții externi oferindu-ți observații și soluții viabile, neafectate de subiectivitate.
 3. Obții planuri, strategii și tactici relevante pentru creșterea afacerii tale.
 4. Identifici și implementezi strategii de marketing concrete, eficiente și durabile pentru compania și produsele tale: experții în marketing dezvoltă și implementează strategii personalizate, ajustate la specificul industriei tale și la cerințele pieței și ale nevoilor consumatorilor tăi.
 5. Maximizezi eficiența și rentabilitatea: consultanța de marketing poate aduce o optimizare semnificativă a resurselor, experții asigurându-se că bugetul de marketing este utilizat eficient și că resursele sunt alocate corespunzător pentru a atinge obiectivele de afaceri.
 6. Adaptare, flexibilitate și inovație la schimbările din piață: consultanții sunt mereu la curent cu tendințele și schimbările din industrie, adaptând strategiile la evoluția pieței.
 1. Creșterea Vânzărilor și a Veniturilor: Strategiile de marketing bine elaborate pot stimula creșterea vânzărilor și a veniturilor prin maximizarea vizibilității, atragerea unui public țintă și generarea de lead-uri de calitate.
 2. Optimizarea Bugetului de Marketing: Companiile care lucrează cu experți externi de marketing pot beneficia de o gestionare mai eficientă a bugetului de marketing, asigurându-se astfel că fiecare cheltuială aduce un randament optim.
 3. Consolidarea Prezenței Online și Offline: Consultanța de marketing poate contribui la construirea și consolidarea prezenței online și offline a unei companii.
 4. Diferențierea față de Concurență: Prin dezvoltarea de strategii de branding și marketing inovatoare propuse de consultanți, companiile pot reuși să se diferențieze de concurență și să atragă atenția publicului țintă.
 5. Îmbunătățirea Experienței Clientului: Consultanța de marketing poate ajuta la înțelegerea mai profundă a publicului țintă și la dezvoltarea de strategii care să îmbunătățească experiența clientului, consolidând relația cu cei existenți și atrăgând alții noi.

Obții o analiză detaliată a afacerii tale: Primul pas în colaborarea noastră este o analiză detaliată a afacerii tale pentru a înțelege publicul țintă, industria și concurența, identificând oportunități și provocări specifice. Această abordare va servi ca fundație solidă pentru strategiile viitoare.

Personalizare și Adaptabilitate: Nu există două afaceri identice, iar abordarea noastră reflectă acest aspect. Fiecare plan de marketing va fi personalizat pentru a se potrivi nevoilor și obiectivelor tale specifice. În plus, suntem flexibili și adaptăm rapid strategiile în funcție de schimbările din industrie și feedback-ul tău.

Educație și Implicare: Vom împărtăși cunoștințele noastre și te vom implica activ în procesul decizional. Astfel vei fi întotdeauna în control și vei înțelege fiecare pas din creșterea afacerii tale.

Servicii Consultanță de Marketing și Comunicare cu Brandish

1. Analiză Inițială și Audit de Brand

•Analizăm mediul de afaceri și concurența pentru a identifica oportunitățile unice ale brandului tău.
•Evaluăm identitatea vizuală, mesajele de comunicare și prezența online și offline pentru a identifica punctele forte și pe cele care necesită îmbunătățiri.

2. Stabilirea obiectivelor

•Evaluăm obiectivele de business setate de tine.
•Stabilim împreună obiective clare și termene precise pentru a ajunge la consumatorii doriți.

3. Dezvoltarea Strategiei de Branding

• Consolidăm identitatea brandului tău, inclusiv viziunea, misiunea și valorile.
•Definim clar poziționarea brandului tău în piață și identificăm modalitățile prin care acesta poate să se diferențieze.

4. Planificarea și Implementarea Strategiei de Comunicare

• Dezvoltăm mesaje puternice care să reflecte identitatea brandului și care să rezoneze cu clienții.
•Identificăm canalele de comunicare potrivite pentru a transmite mesajele cheie către audiență.

5. Propunere de strategii de marketing

• Propunem strategii de marketing personalizate, adaptate obiectivelor tale și specificului industriei în care activezi: strategii de content marketing, social media, marketing digital, marketing offline, seo sau email marketing.

6.Identificare și selectare tactici de marketing

• Alegem cele mai bune tactici pentru indeplinirea strategiilor selectate: redactare și publicare de articole, comunicate de presă, advertoriale, blogging, newslettere, campanii de promovare online și pe social media.

Servicii Conexe
servicii agentie marketing - content marketing

Content Marketing

Content Marketing

 • Crește conștientizarea brandului
 • Consolidează autoritatea și expertiza în domeniu
 • Îmbunătățește SEO și vizibilitatea online
 • Engagement și fidelizarea publicului țintă
 • Generează lead-uri și conversii
servicii agentie marketing - strategie branding

Strategie Branding

Strategie Branding

 • Diferențiere față de Concurență
 • Credibilitate și Încredere
 • Loialitate și Angajament
 • Percepția valorii brandului mai ridicată
 • Consolidarea afacerii și îndeplinirea obiectivelor
servicii agentie - campanii marketing 360

Campanii de Marketing 360

Campanii de Marketing 360

 • Construirea Conștientizării Brandului
 • Fidelizarea Clienților
 • Consolidarea Poziției Pe Piață
 • Coerență și integrare
 • Maximizarea impactului

Suntem prezenți și aici!

Hai să discutăm despre viitorul tău brand de top!

Telefon: 0761 347 609

Email: office@brandish.ro