Social Media Management
Îți administrăm profilurile de social media, ne ocupăm de strategie și planificăm, creăm și distribuim conținut relevant pentru a crea o comunitate online puternică în jurul brandului tău.
Copywriting
Sloganuri, taglines, mesaje de brand, Texte Website, Descriere Produse, Bannere și machete publicitare, Email Marketing, Prezentări Companie, Landing page-uri de vânzare online, Storyteling
Content Marketing
Content Marketing: un plan concret prin care să oferi conținut relevant, valoros și captivant care să atragă și să fidelizeze audiența, să crească vizibilitatea brandului, să genereze leads și să contribuie la creșterea afacerii pe termen lung.
Strategie Branding
La Brandish construim branduri puternice, relevante și memorabile, de la concept la implementare: identitate și poziționare, ton și voce, strategie de comunicare.
Consultanță Marketing și Comunicare
Consultanța de marketing și comunicare oferită de experții Brandish acoperă toate aspectele esențiale pentru construirea și consolidarea unei prezențe puternice a brandului tău pe piață și reprezintă o sursă importantă de know how pentru întreaga ta echipă.
Content Writing
Scriem articole seo, articole de branding, advertoriale online, articole de blog, comunicate de presă, ghiduri, studii de caz, postări de social media într-un mod original, creativ, bine documentat și optimizat seo pentru ca brandul tău să fie următorul numărul 1 în industria sa.
Media Planning & Buying
Obține Vizibilitatea dorită publicându-ți articolele pe site-urile potrivite și la cele mai bune oferte de preț!
Campanii Marketing 360
Fie că ai nevoie de o campanie de marketing de lansare, de notorietate, de rebranding sau campanii punctuale de creșterea vânzărilor și de loializare, îți oferim cele mai bune și creative soluții de campanii integrate de marketing.