• Telefon: +40 761 347 609
  • Email: office@brandish.ro
Ai întrebări?

De la pasiunea pentru marketing,
la fondarea unei agenții de content marketing dedicată afacerilor mici și mijlocii

marketing
Pasiunea ca Fundație

Brandish nu este doar o altă agenție de content marketing.

Povestea Brandish începe cu o pasiune pentru marketing, nou și creativitate, un angajament declarat de a oferi soluții inovatoare și accesibile de comunicare afacerilor mici și mijlocii și o dorință de a transpune expertiza de marketing acumulată în ani de experiență în construirea corectă și sustenabilă a unor branduri originale, consistente și consecvente.

Experiența în Practică

Andreea Lăcătuș, CEO&Founder Brandish, specialistă în marketing, creativă, entuziastă, organizată și orientată către rezultat, cu peste 10 ani experiență, din care 8 ani în domeniul mass media, a pus bazele Brandish pentru a oferi companiilor soluții creative și personalizate de marketing și comunicare digitală.

  • 2 ani în coordonarea și implementarea activităților de comunicare pentru proiecte cu legate de conservarea mediului înconjurător.
  • 7 ani ca Marketing Manager pentru două dintre cele mai puternice branduri ale mass mediei românești, Evenimentul Zilei și Capital: campanii naționale de marketing și comunicare, de brand awarness, customer engagement&retention, rebranding, campanii promoţionale punctuale, lansare de noi produse și branduri, campanii de CSR și organizare de evenimente.
  • Proiecte independente: consultanță, planuri și strategii de marketing și conținut, dezvoltare concepte.
marketing digital

„Îmi place să lucrez cu antreprenori și companii, să îi inspir dar să îi și ascult, astfel încât, împreună, să îndeplinim cât mai eficient obiective. Nu cred în probleme, ci doar în situații care au mai multe variante de soluționare, iar la Brandish oferim căi multiple și creative de a ajunge la obiectivele propuse. Cred în dramul de inspirație dar și mai mult în munca prin care transformi acea inspirație în realitate măsurabilă. Abia aștept să lucrăm împreună!”

Evoluția spre Brandish

Cu dorința de a crea ceva propriu și de a aduce o schimbare pozitivă în industria marketingului și a contentului, am decis să duc lucrurile la următorul nivel.

Astfel, a luat naștere Brandish – agentie content marketing: o poveste, o călătorie și o promisiune de evoluție pentru companiile mici și mijlocii care aspiră să devină lideri într-o lume digitală competitivă.

agentie marketing digital
SUNĂ